Stödstrumpor med och utan fot

Sture Jacobsson berättar om hur svårt det är att hitta Stödstrumpor som passar för storlek 48-50

Stödstrumpor

Jag har köpt stödstrumpor med fot, de får jag aldrig på mig, Jag köpte då ett par utan fot och med dragkedja. Mina vader är 50 cm i omkrets varför det är nästen hopplöst att stänga dragkedjan. Min ålder är 81 år och jag upplever att benen blir stadigare samt att balansen förbättrats. Jag upplever att alla stumpor har storlekar som är lämpade för kvinnor jag har aldrig hittat några med storlek 48-50.

Här kan du läsa mer om samt hitta stödstrumpor med öppen tå.

Här kan du läsa mer om samt hitta kompressionsstrumpor utan fot.

Här kan du läsa mer om samt hitta stödstrumpor för män.


Publicerad:
Uppdaterad:
Skribent: Sture Jacobsson

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *