Randiga, roliga och snygga stödstrumpor?

Stödstrumpor behöver inte vara tråkiga. Utbudet av snygga stödstrumpor ökar hela tiden. Numera finns vackra stödstrumpor i många nätbutiker dessutom finns snygga stödstrumpor också att hitta på apoteket.

Roliga stödstrumpor

Det finns ett stort utbud av färgglada stödstrumpor och roliga stödstrumpor att välja mellan och även många med mönster. Materialet består av bomull, mikrofiber m fl, här kan du läsa mer om olika material i stödstrumpor. Dagens stödstrumpor är sköna att ha på sig och liknar mycket nylonstrumpor. Nu för tiden finns det också många snygga stödstrumpor som ser ut som vilka tjocka sockor som helst. De brukar ofta vara randiga och ser faktiskt väldigt bra ut utan att dra ned på kvalitén.

Var kan jag hitta snygga och roliga stödstrumpor?

Man kan tro att stödstrumpor har blivit mindre populärt, då man inte ser dem lika ofta som tidigare. Men tvärtemot av vad man kan tro, har stödstrumpor blivit allt mer populära. Idag är fler personer modemedvetna och vill inte ha på sig ett par tråkiga brungrå stödstrumpor. Tack vare kundernas efterfrågan finns nu väldigt snygga stödstrumpor att köpa i de flesta butiker. Både hos apoteket och nätbutiker som medistore. Det är då oftast de tunnare varianterna som brukar vara färgglada och snygga.

Framförallt när man är ute efter snygga stödstrumpor kan det vara viktigt att köpa sina stödstrumpor ifrån ett välkänt företag med tydliga kompressionsklasser. Mer vad som kan vara bra att tänka på vid köp i artikeln ”att köpa stödstrumpor”.

Dölja åderbrock med ett par snygga stödstrumpor

Om du vill ha ett jämnt stöd över hela benet och/eller har problem med åderbråck längre upp på benet rekommenderar vi stödstrumpbyxa. Stay-up stödstrumpor kan du med fördel använda om du har problem med svullnad/åderbråck vid knävecken. Stödstrumpor av mikrofiber känns mjuka och sköna mot huden. Mikrofiber är ett tjockare material än bomullsstrumpor som ger varmare stödstrumpor och som också är mindre transparenta om du vill dölja t ex åderbråck. Här kan du läsa mer om hur stödstrumpor hjälper mot åderbråck.

Läs även vår guide till stödstrumpans funktion och alla dess fördelar.

Publicerad:
Uppdaterad:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *